Hij vraagt, en je wilt niet doen als je verschillende seksuele verlangens hebt

Dus het gaat goed. Je hebt al lang gevierd, misschien samen leven of zelfs getrouwd. En dan hoe het donder onder de heldere hemel op je op zijn fantasie valt. Wat er ook gebeurt: over diepe pijpbeurt, goud regen of rollenspellen in Hermione en professor sneeuwhoofd. De zaak is een ander – je wilt ze niet in het leven implementeren. Maar tegelijkertijd zijn ze geen man van de tondel, die je gaat koken na de eerste date, maar de man waar je van houdt en deel waarmee je niet gaat. Wat te doen? Hier zijn vijf eenvoudige stappen die moeten worden genomen.

Ten eerste: niet in paniek raken

Als een persoon iets nieuws wilde, betekent het niet dat hij niet van “oud” houdt. Je maakt je geen zorgen als ik ‘s avonds op vrijdag zal aanbieden om naar de ijsbaan te gaan, hoewel je vóór die dag altijd de serie hebt bekeken? En nog meer, dus je zult niet beginnen te denken dat de vriend van de vriend van Daeneris staarde, maar ik dacht aan mezelf: “Eh, nu zou er een drievoudige tulup-sprong zijn!”En zeker een onverwacht voorstel betekent niet dat nu Axel en Lutz een verplicht vrijdagprogramma zal worden. Dus houd in mijn hoofd: niets verschrikkelijk of kritisch voor je relatie gebeurt.

Ten tweede: onthoud – u hoeft het er niet mee eens te zijn

Noch onmiddellijk noch dan. Seks is een les voor wederzijds plezier, en daarom moet je niets doen als dat zou je niet willen. Ja, als je bent getrouwd, zou ook niet moeten. Of zelfs als je hem hebt geholpen – nou ja, zelfs als je tarieven hebt gedaan, die Westeros zullen regeren.

Liefde en seks bestaan ​​niet om een ​​persoon te maken om een ​​partner te behagen, iets onaangenaams voor zichzelf te maken. Sta je niet toe om druk op je te doen, en denk nog niet meer dat het verplicht is om de verlangens van andere mensen te implementeren. Grenzen en respect voor hen niemand geannuleerd – de relatie zonder hen is gewoon zinloos.

Ten derde: vertel me dat je denkt

Serieus, je hoeft er nu niet over te praten. Uiteindelijk, gisteren kwam

je nooit in het oog op dat je man fans van fan fictie door het Harry Potter Universe en kleding wil veranderen in Hagrid, en je zou een griffioen moeten verkleden. Je hebt tijd nodig om het aanbod en je bereidheid te waarderen om het te bespreken. En deze keer kiest u precies.

Ja, trouwens: het bed is een ongepaste plaats om de partner over zijn nieuwe seksuele verlangens te informeren, en de prelude is nog ongepaste tijd meer. Ten eerste heeft u in ieder geval geen Griffin-kostuum. Ten tweede bent u ontspannen, geconfigureerd met bepaalde acties en gingen niet alleen iets bespreken, of het nu belastingen was of een nieuwe vector van het ontwikkelen van uw seksleven.

Vierde: denk erover na

Voor het begin zelf, zonder de deelname van de partner en zijn tips. Beoordeel zijn aanbod. Het ziet er interessant uit? Misschien heb je ook bij je opgetreden dat deze seksuele praktijk aangenaam is? Of wilde gewoon leren? Je weet iets over haar? U wilt weten? En misschien, integendeel, zelfs de gedachte aan zijn voorstel zorgde ervoor dat je walgde?

Probeer verschillende keren terug te keren naar reflecties op de fantasieën van de partner. Soms varieert de houding ten opzichte van nieuwe ideeën, afhankelijk van of je moe bent of niet, gespannen of ontspannen, druk of kan veroorloven dat alles rustig denkt.

Vijfde: bespreek het samen

Het beste van alles in een niet-lijmatmosfeer. Kies het moment waarop u handig bent om erover te praten en vertel me wat er klaar is om terug te keren naar het gesprek. Om te beginnen, kunt u vragen waarom hij dit in het algemeen of die seksuele praktijk heeft aangeboden. Soms zijn de verklaringen behoorlijk belachelijk: hij zag bijvoorbeeld in porno die ze leuk vindt. Of iemand vertelde hem dat halfurs-orgasmen uit anale seks zijn.

Het is waarschijnlijk dat onverwachte fantasieën zullen worden afgewezen bij de bespreking van “Matchasts” en uitleg dat de menselijke fysiologie anders is dan de bioscoop voor volwassenen en Vasya, die 30 minuten plezier beloofde, gewoon ziek wanneer de hoofdstukken op de school werden gehouden.

Soms worden proza-gesprekken teruggebracht naar de aarde. gouden regen? En waar we het zullen doen? Serieus, op het bed? Wij zijn het bed van Kleenku? Niet erg sexy, maar welke andere opties – Verander elke week matrassen? En wie het later zal wassen? En wat ga je doen als ik nerveus wordt tijdens een diepe pijpbeurt?

Dergelijke gesprekken zijn natuurlijk geen manier om een ​​man te overtuigen die in feite de nieuwe fetisj die hij niet nodig heeft. Dit is gewoon de mogelijkheid om eraan te herinneren dat de perfecte exotische seks alleen bestaat in films, erotische romans en de verhalen van andere mensen. In het leven is alles veel geland en probeert iets te realiseren dat het waard is, alleen als deze landelijkheid geen interesse in het kamagra online nieuwe idee vermoordt.

Het is waarschijnlijk dat het kan verschijnen en beide optie regelen. Nee, we rijden geen haak en touwen om deel te nemen aan Shibari, maar handboeien en masker – geweldig idee. Geen verkleden, maar wat was je stil, wat werd me meegesleept door fan fictie, laten we wat nieuwe dingen voor seks lezen en zien wat er gebeurt.

Zesde stap: neem een ​​andere time-out en zie hoe je partner erop zal reageren

Vreemde seksuele verlangens zijn geen probleem voor twee mensen die van elkaar houden, maar geweld – meer. Als je kerel begint te nemen tot overtuiging, jammeren, bedreigingen, belooft ‘iemands samenzwerming’ of manipulaties te vinden als “Als je hield, zou het zijn overeengekomen” – dit is een veel ernstiger gesprek dan zijn plotselinge stuwkracht voor BDSM-elementen. En misschien was alles alleen goed tussen jou totdat zijn verlangens vielen met de jouwe. Het was het waard om te verspreiden, want het werd duidelijk: in je paar vestigt hij alleen de aandacht op zichzelf.

Maar zelfs als je relatie wordt vernietigd, omdat het niet wil horen, geloof het, het is misschien wel het meest succesvolle resultaat, welke van andere seksuele fantasieën kan krijgen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

ADDRESS

5272 Lyngate Ct Burke, VA 2015-1688

PHONE

+1 998 150 30 20
+31 85 964 47 25

SOCIAL